Wat is het?

Soul Body Fusion® zorgt ervoor dat je ziel en lichaam terug volledig op elkaar afgestemd zijn. Door trauma, stress, verdriet, teleurstellingen zijn ons lichaam en ziel niet meer op elkaar afgestemd. Dit belemmert ons heel erg en kan heel wat klachten veroorzaken zoals: fysieke klachten, ziektes, depressie, ... Soul Body Fusion® is een korte maar heel krachtige techniek die slechts 20 minuten duurt. ​Het helpt je om terug een helder inzicht te krijgen. Niet alleen in jezelf, maar ook in je omgeving. Het werkt direct op een rustige manier diep door zodat je jezelf volledig en liefdevol erkent van wie je in wezen bent.
De ontdekster Jonette Crowley beschrijft het als het ontbrekende stukje in de heling en meer!

Wil je er graag nog meer over weten, Klik hier. 

Workshop 

Soul Body Fusion®

In een workshop Soul Body Fusion® leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Natuurlijk ontvang je ook een Soul Body Fusion sessie. Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Je kunt deze techniek dan direct gebruiken om beter in balans te komen en beter te functioneren in je dagelijks leven. Ook kun je de techniek inzetten voor je cliënten in je (toekomstige) praktijk.
Na het volgen van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop kun je het Soul Body Fusion® proces activeren met een intentie, zodat je lichaamscellen de hogere frequenties van je ziel kunnen opnemen en vasthouden. Dit kan je dan zowel voor jezelf als anderen doen. Tijdens de workshop krijg je uitleg over wat Soul Body Fusion® is en hoe het werkt. Ook oefen je het proces met een mede-cursist, zodat je zowel ervaart hoe het is om Soul Body Fusion® te geven als te ontvangen.

Mijn ervaring

Sinds ik ​Soul Body Fusion® toepas ervaar ik een zekere rust, ik weet veel beter welke richting ik uit moet. Daarnaast voel ik natuurlijk ook wat niet meer bij me past. Het helpt me met mijn hoog gevoeligheid ook heel erg goed om goed geaard te blijven. Ik ervaar een betere werking wanneer ik Soul Body Fusion® op iemand anders kan toepassen. Dan mag ik nog een vervelende dag hebben, na de sessie ben ik terug helemaal vrolijk en zen.
Ik vind het heel fijn om ​Soul Body Fusion® te geven aan mijn kinderen & omgeving. Het werkt ook wanneer ze niet aanwezig zijn. 

Groepssessie

Ik geef online Soul Body Fusion® sessies, maar ook live. Je kan deze sessie per 3 boeken, omdat je dan meer effect kunt merken. De eerste sessie leg ik alles​ nog eens uit (1 u 30 min). De 2de en 3de sessies duren met een rondje vragen stellen ongeveer een uur.

1 op 1 sessies

Wil je toch liever een 1 op 1 sessie ervaren? Dat kan via zoom of in mijn praktijk en heeft een duurtijd van 45 minuten.
Het kan ook in combinatie met een sessie systeemherstel, dit neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Je kan bij mij terecht voor 1 op 1 sessies, groepssessies en de workshop