Voor wie?

Iedereen is welkom in mijn praktijk, maar in onderstaande zaken heb ik me gespecialiseerd.

Voor mensen met onverklaarbare lichamelijke klachten. Heb jij voortdurend ergens pijn. Ga je vaak naar de kinesist, osteopaat, huisarts …
De huisarts vind niet echt een verklaarbare oorzaak voor je pijn. Dan is de kans groot dat jij energetisch niet in balans bent. Iedere fysieke aandoening gaat namelijk gepaard met onderliggende emoties. Als we de onderliggende emoties kunnen aanpakken en oplossen, nemen de klachten af of verdwijnen zelfs helemaal. 

Wil je graag mama worden? Maar lukt dit moeilijk? De kans is groot dat ook hier een energetisch onbalans aan de oorzaak ligt. Met SoulBodyFusion®, systeemherstel en/of NEI gaan we de blokkade wegnemen en ervoor zorgen dat je helemaal in balans bent.

Ben je zwanger, maar heb je veel klachten? Dit kunnen klachten zijn als: instabiel bekken, brandend maagzuur, veel vocht ophouden, bloedingen, depressieve klachten, ... Zwangerschap is een periode van bewustwording. De baby in je buik is een bol licht die bepaalde schaduwstukken in je verlicht. Vaak komen ook stukken naar boven die te maken hebben met je eigen geboorte en kindertijd. De klachten die zich tonen tijdens de zwangerschap sporen je aan om daarmee aan de slag te gaan. Samen gaan we op zoek naar de oorsprong van deze klachten en halen we deze er van af, zodat jij zorgeloos zwanger kan zijn!!

Na de zwangerschap. Je lichaam heeft de voorbije maanden enorme veranderingen doorgemaakt. (fysiek, hormonaal, ...)  Daarom is het belangrijk om het terug helemaal uit te lijnen. Ik had na de bevalling ook pijn in mijn baarmoeder, 10 dagen na de bevalling heeft mijn collega een blokkade op mijn baarmoeder verwijderd, waarna de pijn ook verdween. Ook bij problemen bij de borstvoeding kan ik helpen. Dit gaat vooral om mindset, maar er kan ook een blokkade onder zitten. 

Kinderen (baby tot jongeren). Vertoont je kind veel lichamelijke klachten, huilt het vaak, heeft het woede uitbarstingen, slaapt het slecht, weinig zelfvertrouwen? Is je kind hooggevoelig? Ook hier ligt vaak een energetische onbalans aan de oorsprong. Vaak heeft het ook met de ouders te maken. Dus bij kleine kinderen werk ik samen met de ouders. Ook bij baby's kan ik helpen, het is heel fijn om in te tunen op hun onderbewustzijn, zo kan je met hen communiceren en te weten komen wat er aan de hand is...