Cursus Lijfkracht -en Systeemherstel

Sinds september 2023 bundelen Shanna van Praktijk Helder Leven en mezelf onze krachten in een epische driedaagse: De Cursus Lijfkracht -en Systeemherstel!

We zijn ervan overtuigd dat Lijfkrachtherstel en Systeemherstel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom gaan we er voor de volle 100% voor.

Tijdens deze driedaagse ontdek je de wonderlijke wereld van deze prachtige technieken! Je leert ze toepassen op jezelf én op anderen. En, als kers op de taart, combineren we ze ook nog eens met elkaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Lijfkracht -en Systeemherstel te bieden hebben? Neem gerust een kijkje en laat je verrassen!

Laat je innerlijke energie stromen met Lijfkrachtherstel! Deze behandeling stuurt een krachtige stroom van intentie en energie door je handen naar je lichaam, waardoor het weer in balans komt.

Doe mee met onze cursus en ontdek hoe je jouw wervelkolom met energie kan uitlijnen en zo je lichaam uitnodigt tot beweging en balans. Deze verbetert de bloedcirculatie en helpt bij het verminderen van kwalen zoals hoofdpijn, migraine, duizeligheid, oorsuizen, slecht zicht...

Systeemherstel is ontstaan om jou te assisteren bij het overwinnen van de uitdagingen van het alledaagse leven. Oude overtuigingen en traumatische ervaringen kunnen ons belemmeren en lichamelijke, emotionele en mentale klachten veroorzaken.

Systeemherstel is een uiterst effectieve methode, die succesvol gebruikt wordt bij diverse klachten, zoals angst- en paniekstoornissen, traumatische verwerking, slaapstoornissen, hyperventilatie, chronische pijnklachten, hoogtevrees, migraine, burn-out, nek- en rugklachten en nog zoveel meer.

Het inschrijvingsbedrag voor deze cursus bedraagt:

  • €362 (sociale korting) - €540,
  • 3 dagen van 9.30u - 17u.
  • Water, thee, werkboek en certificaat inbegrepen.

Na deze cursus ben je in staat om deze technieken op jezelf als op anderen toe te passen.