Adelaarsmeditatie

De adelaar is het hoogste totemdier die verlichting brengt. De geestelijke adelaar is deze die pas tot uiting komt IN​ jezelf, als je ziel daar aan toe is. Dit wil zeggen, als je oprecht vanuit je hart vergeven hebt.

Vanuit die bewustzijnsstaat kun je (mits dat in je blauwdruk staat) groeien naar totale geestelijke verlichting, de Gouden energie. Je doet alles zelf, de lichtwerker begeleid je er één op één naartoe.

Dus voelt u zich geroepen, neem dan even contact op. Ik help je graag onvoorwaardelijk vanuit mijn hart.
Als je voelt dat je getriggerd wordt om de speciale meditatie met de adelaar te ervaren, die ik vanuit de hogere energie mag geven, zul je in de hogere energie van de 5e dimensie of misschien al hoger terecht komen. Dit als je ziel geheeld is van alle oude pijn en er al oprecht vergeven is.
Je bent na deze speciale meditatie gelijkwaardig geworden aan de energie van de Opgestegen Meesters. Hierdoor zal jouw aura stralen, waardoor anderen, bewust of nog geheel onbewust, automatisch een heling zullen ontvangen. Hierdoor zal heling van hun ziel ook mogelijk worden. Het Licht, jouw Licht, krijgt dus automatisch een sneeuwbaleffect. Sommigen mogen direct mee naar de Gouden energie van de Bron. Het ligt aan jouw ziel of deze dit al aan kan.
Je hebt al je vorige reïncarnaties naar dit moment toe gewerkt. Het belangrijkste wat het voor jou zal betekenen is, dat je vrij raakt van de negatieve gedachtegang. Dit is dus je laatste leven in een lage energie trilling. Tevens betekent het, dat je het leven in de cyclus van de matrix doorbroken hebt. Je zal geen reïncarnatie meer meemaken in een lage duale 3e dimensie sfeer, waar de duale gedachtegang heel normaal lijkt te zijn. Dit zolang je zelf in hogere energie blijft, omdat je energietrilling te hoog geworden is. Het is dus van belang je niet meer te laten misleiden door anderen want anders zak je in energie weer naar beneden, waardoor negatieve gedachtes weer grip op je kunnen krijgen. Vanaf dit moment ben je ook geen lichtdrager meer, maar een lichtwerker, omdat je gaat VOELEN dat je alleen nog maar anderen wilt gaan helpen, wilt gaan dienen, bij dit wereldwijde ascentie proces. Ik werk op een iets andere manier dan hoe de 'gewone' maatschappij momenteel nog werkt en bij mij mag je na de meditatie zelf voelen hoeveel het je waard is. Het onvoorwaardelijk kunnen DELEN is in de hogere dimensies erg belangrijk.

Persoonlijk mocht ik op 14 oktober 2022 onder begeleiding van Shanna Verdonck deze meditatie ervaren, die het op haar beurt ontvangen heeft van Rosita Megchelenbrink. Zij is een wetenschapper vanuit de nieuwe hogere energie en oprichter van het Golden energy center ervaren om één te worden met de Gouden energie van de Bron, waarbij ik nu vanuit onvoorwaardelijke liefde deze meditatie mag geven. Via haar website kan je meer informatie vinden over deze meditatie.