Traject Energetisch Therapeut

Klaar om als Energetisch Therapeut aan de slag te gaan? Dan is deze zesdaagse cursus jouw gouden ticket! Hier leer je verschillende energieke technieken die je meteen kan toepassen in jouw praktijk of persoonlijke leven.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Dag 1: Soul Body Fusion® workshop
  • Dag 2: Cursus Lijfkracht -en Systeemherstel
  • Dag 3: Oefendag Lijfkracht -en Systeemherstel
  • Dag 4: Verdieping Lijfkrachtherstel
  • Dag 5: Oefendag verdieping Lijfkrachtherstel
  • Dag 6: Oefendag verdieping Lijfkrachtherstel

Na deze opleiding krijg je alle handvatten om als coach aan de slag te gaan met deze technieken. En voilà, voortaan ben jij een gecertificeerd Energetisch Therapeut.

Tijdens deze zesdaagse cursus leer je alle ins en outs over de technieken van Lijfkracht -en Systeemherstel, Verdieping Lijfkrachtherstel en Soul Body Fusion®. En niet onbelangrijk, je ontvangt het certificaat Soul Body Fusion® Practitioner, naast het certificaat van Energetisch Therapeut gespecialiseerd in Lijfkracht -en Systeemherstel.

De kostprijs van deze cursus bedraagt €999. Maar, als je in aanmerking komt voor een sociale korting, aarzel dan niet om ons te contacteren.

En heb je al certificaten van de cursus Lijfkracht -en Systeemherstel op zak? Dan kan je instappen op dag vier, vijf en zes om de Verdieping Lijfkrachtherstel te volgen. De kostprijs voor deze drie dagen is €540. Let wel op, zonder het certificaat Lijfkracht -en Systeemherstel is de Verdieping Lijfkrachtherstel niet mogelijk.

Meer info over de technieken:

Log in om de volledige cursus en hand-outs te raadplegen. (Opgelet, enkel mogelijk wanneer ingeschreven voor dit traject of bij het volgen van alle workshop -en cursusdelen afzonderlijk.)