Onze kinderen, onze toekomst

Omdat kinderen onze toekomst zijn, werk ik heel graag met ze. Ik vind het heel mooi hoe snel je het gedrag van kinderen kan verbeteren. Veel van onze kinderen zijn gevoelig en tonen ons (ouders) met welke schaduwstukken we nog aan de slag moeten. Ik ga er altijd van uit dat kinderen geen probleemgedrag vertonen, maar dat ze ons als ouders de spiegel voorhouden. Vaak ligt de oplossing dan ook in het werken met de ouders.

Voor de gevoelige kinderen, de verstrooide professors, de overprikkelde kinderen, .... bied ik de SoulBodyFusion kinderworkshop aan. Dit is een workshop die 3 uur duurt. Het hoeft helemaal niets met spiritualiteit te maken hebben. In de workshop leer ik de kinderen hoe ze zich elke ochtend opnieuw kunnen aarden (enkele minuutjes volstaat) . Zo kunnen ze zich gedurende de dag veel beter concentreren, zijn ze minder overprikkeld en komen ze veel dichter bij zichzelf te staan.

Heb je interesse in de workshop, geef een seintje. (ik geef deze ook klassikaal)

Naast SoulBodyFusion® bied ik ook het programma "ontdek de superheld in jou" aan. Dit is een online programma waar de kinderen leren hoe ze hun mind kunnen gebruiken om hun zelfbeeld te verbeteren. Ieder kind is uniek, ieder kind heeft zijn eigen kwaliteiten. Het belangrijkste wat geleerd wordt in het programma is om de kinderen te leren HOE ze moeten denken in plaats van WAT ze moeten denken.

Met andere woorden; Vertel ze niet wat ze niet mogen, niet kunnen en wat ze moeten, maar vertel ze wat er allemaal mogelijk is, wat ze allemaal kunnen leren en vraag ze WAT ZIJ willen...

Het is verbazend hoe snel het gedrag en de resultaten van het kind verbeteren wanneer ze in zichzelf gaan geloven!

In dit programma gaan we aan de slag met: zelfvertrouwen, zelfbeeld, mindset veranderen, welke resultaten wil je wel? , ons magische brein ontdekken en betere concentratie

Het programma bestaat uit uitleg over hoe ons brein werkt, oefeningen, audio, video EN een mindtraining die de kinderen gedurende 30 dagen dienen te beluisteren.

Het is een prachtig programma!

Heb je als ouder geen zin om dit zelf allemaal te doorlopen met je kind?

Geef dan een seintje, dan maken we een groepje van enkele kids samen. Dan geef ik gedurende 3 weken 1 uurtje heel enthousiast uitleg over het programma! (ook dit kan klassikaal)