Therapieën

Ik werk altijd op een energetische manier. Ik start steeds met SoulBodyFusion®, daarna ga ik verder met een combinatie van systeemherstel en lijfkrachtherstel. Dit is afhankelijk van wat uw klacht is.

Je krijgt steeds tips en trics mee, over hoe je je mindset kan verbeteren. De geleide meditaties zijn zeker ook een aanrader. 

Lijfkrachtherstel en systeemherstel zijn lichaamsgerichte coachingtechnieken.

Lichaamsgerichte coaching richt zich op de ontwikkeling van het gevoelsleven en werkt vanuit een holistische mensvisie: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit betekent ook dat een klacht niet gezien wordt als ziek of slecht. Een klacht wil U iets zeggen. Het is een boodschap en door ernaar te luisteren, wordt je je bewust van zaken waar je nog dient aan te werken in je persoonlijke ontwikkeling.

Luisteren naar je lichaam is belangrijk omdat je lichaam je niet alleen signalen geeft over hoe het nu met je is, maar ook alle eerdere ervaringen in zich draagt. Deze ervaringen bepalen deels hoe je je nu voelt en beweegt in het leven. Wanneer je je bewust bent van de boodschap achter je klacht, verdwijnt deze vaak. 

Onverwerkte ervaringen/ emoties geven blokkades in het lichaam. Met lijfkrachtherstel, systeemherstel en/of NEI ben ik in staat die klacht ervan af te halen. 

Klik op onderstaande therapieën voor meer info: