Lijfkrachtherstel

Lijfkrachtherstel is een methode die werkt vanuit een holistische visie. Dit wil zeggen dat 'de mens' in zijn geheel wordt benaderd. Er wordt dus niet enkel op de klacht gewerkt maar op alle niveaus die ons omringen, nl. fysisch, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbekend niveau. Iedere klacht is een onverwerkte emotie die zich vastzet op het lichaam.

Jouw lichaam is een enorm slim instrument en heeft alle kennis in zich om jou weer op weg te helpen!
Ik ondersteun bij het vertalen en bewust maken van deze kennis. Zo kun jij ontdekken welke kracht er ook in jou schuilt.

Je lichaam communiceert via klachten! Wanneer je een klacht hebt, is het tijd om met de onderliggende oorzaak aan de slag te gaan. "Wat wil mijn lichaam mij vertellen met deze klacht?" Wanneer je de onderliggende oorzaak doorwerkt hebt, komt de klacht niet meer terug!


Met gerichte inzet van mijn eigen lijfkracht ben ik in staat deze door te sturen naar het lichaam van de cliënt om zo 'het celgeheugen' te activeren. Dit wil zeggen dat jouw lichaam herinnert hoe deze cellen van nature horen te zijn. Door het toepassen van lijfkrachtherstel worden deze cellen gestuurd om terug te keren naar de optimale staat van zijn.

Door dit toe te passen komt er een lading vrij van onbewuste emoties die vastzitten op de wervels, bekken en organen. Wanneer deze lading eraf komt zal het lichaam zelf bewegingen maken, er is

. Het lichaam corrigeert dit volledig zelf.

De behandeling start met het uitlijnen van het lichaam en te observeren of er scheefstanden aanwezig zijn van het lichaam. Het uitlijnen gebeurt door alle wervels in een optimale positie te plaatsen door middel van lijfkracht die ik stuur via mijn vingers. Ook het bekken wordt hierbij in optimale positie gebracht.

Het is opvallend hoe iets vast komt te zitten op de nekwervels. Hoeveel keer zeg je in je leven 'ja' maar zegt je gevoel 'neen'. Al deze tegenstrijdige emoties komen vast te zitten op deze wervels waardoor dit belastend is voor het lichaam.

Er zijn gemiddeld een drietal behandelingen aangewezen maar je blijft uiteraard verantwoordelijk voor je eigen proces. Je krijgt het spreekwoordelijk duwtje in de rug, maar jij bent degene die de stappen zet.

Deze methode in de energetische geneeskunde, is geschreven en ontwikkeld door, dhr. J. van den Dolder, gecertificeerd natuurgeneeskundig therapeut. 

Je kan bij mij terecht voor 1 op 1 behandelingen EN je kan de cursus bij mij volgen.